Bourgondisch uit eten op unieke locaties

Hotel Restaurant de Oude Brouwerij

MECHELEN, in het romantisch ingerichte gastenrestaurant is het goed toeven. In de sfeervolle brasserie genieten gasten van dagverse wisselende gerechten. Het serre-restaurant is dagelijks geopend en is in de zomer verbonden met het terras.

Café't Pintje

MECHELEN, (hoeskamercafé) Gezellig Café waar je terecht kunt voor een biertje of een hapje.

Café in de Kroeën

MECHELEN, Dit café heeft het accent gelegd op tapas en Speciaalbieren. 13 verschillende bieren van het vat. daarnaast zijn er 150 biersoorten op fles. Waaronder diverse streekbieren.

Vino é Cucino

MECHELEN, (lunch, diner of heerlijk borrelen op het terras) Italiaans eten met een prachtige binnenplaats.

Restaurant Proeff

MECHELEN, Voor een heerlijke lunch of een gezellige culinaire diner avond.

Brood.Store

BEEK, Een fijne plek om heerlijk te genieten van een Fairtrade kop koffie of thee, ontbijtje of lunch. De gezellige inrichting en de dames Kirsten en Annoek die met veel passie deze mooie zaak runnen. Prima te combineren met de heen of terug reis.
tip!

Herberg Oud Holset

HOLSET, Van 's morgens tot 's avonds kun je terecht voor lekkere ontbijtjes, uitgebreide of snelle lichte lunches en heerlijke diners. Alles is met liefde en zorg klaargemaakt met zoveel mogelijk biologische (streek)producten.

Restaurant De Geulhemermolen

BERG EN TERBLIJT,Niet alleen de kaart, ook de ambiance is die van een klassieke bistro. Ongestoord eten en drinken in een huiselijke sfeer. Het eetcafé bestaat uit diverse vertrekken, met elk zijn eigen karakter. Van de gezellige gelagkamers tot het zonnige terras, aan de voet van de Geulhemerberg.

Herberg de Smidse

EPEN, Herberg de Smidse is gelegen op 1 van de mooiste plekjes van het Geuldal. Een heerlijk terras met uitzicht over het Geuldal. binnen is het, thuis zoals bij Oma!
aanrader

Restaurant Gerardushoeve

EPEN, Op het hoogste punt van de Mergelland-route is het Panorama Restaurant Gerardushoeve gesitueerd. De ligging met het wijds panoramisch uitzicht over de uitlopers van de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel maken dit restaurant en terras zo bijzonder.

Boscafe 't Hijgend Hert

VIJLEN, Boscafé 't Hijgend Hert: (ontbijt-Lunch- Diner of borrel) Midden in de Vijlenerbossen tussen Vijlen, Epen en Vaals ligt op 250 meter hoogte, Boscafé 't Hijgend Hert: de enige berghut van Nederland
moet je doen

Restaurant Buitenlust

VIJLEN, Buitenlust is een eet en drink gelegenheid met het mooiste uitzicht van Nederland.
the view

Taverne Lambieck

EYS, Gastvrij, knus, Gezellig warm en vooral zeer goed eten, Geen menu kaart maar laat te verrassen door Chefkok Jack & Gastvrouw Nicole. Neem ook eens een kijkje achter de schermen bij Lambieck's Leuke Meuk.

Bie de Tantes

EYS, (Brunch-Lunch-Diner) Bourgondisch genieten onder een deken van Limburgse gastvrijheid. In de winter binnen in de ouderwetse huiskamer of als de zon schijnt op ons heerlijke terras

Eyserhalte

EYS,(Delicatessen, Groente en fruit) Midden in de heuvels van Zuid-Limburg tussen Eys en Wittem staat de Eyserhalte; een bloeiende delicatessenzaak met een ruim assortiment groenten en fruit.

Schatull

VAALS,(diner) Super leuk klein italiaans restaurant waar met pure producten wordt gekookt. reserveren gewenst.

Il Bacaro

MAASTRICHT, (Italiaanse Keuken & Bar) Gezelligheid, informeel en gelegen op het mooiste plein van Nederland 't Vrijtof

Cafe in den Vogelstruys

MAASTRICHT,(hoeskamercafé) Gezellig Café waar je terecht kunt voor een biertje of een hapje te eten

Wijnrestaurant Mes Amis

MAASTRICHT, Niet alleen is wijn een belangrijk onderdeel van een maaltijd, voor de keukenbrigade is het de inspiratiebron. Eerst worden de regionale wijnen geselecteerd en daarbij worden verfijnde gerechten met mooie producten van lokale leveranciers gecreëerd.

Friture kasteelhoeve

WITTEM, (snackbar) Heerlijke verse frietjes met zuurvlees (zoervleisj)

Gio Gelato

WITTEM, In de zomer heerlijk Italiaans zelfgemaakt ijs locatie:naast kasteel Wittem. Winter versgebakken CREPES en Wafels locatie: naast de AH in Vaals

Eetcafé Aon 't Bat

EIJSDEN, Lekker eten, drinken en genieten met adembenemend uitzicht op de Maas! Dat is wat eigenaar Roy Jacobs in petto heeft voor zijn gasten.

L’Appetito Gran Gusto

SINT-GEERTRUID, heerlijk voor lunch en diner. In de stallen van de prachtig verbouwde Limburgse carréboerderij en buiten op de gezellige cour worden diverse gerechten geserveerd

Herberg de Bernardushoeve

UBACHSBERG, Vanwege de uitzonderlijk mooie grenzeloze ligging is het niet verwonderlijk dat velen zo gecharmeerd zijn van dit voortdurend wisselende landschap en van de meer dan drie eeuwen oude Bernardushoeve. Een eldorado voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

VOOR DE FIJNPROEVERS

Bekroond met een Michelinster
De Leuf * (Ubachsberg)
Tout a Fait * (Maastricht)
L’Atelier (Gulpen)
Chateau Neercanne  (Maastricht)
Chateau St. Gerlach (Valkenburg)
Beluga Loves You *(Maastricht)
Brut172 (Reijmerstok)

Bib Goumand
Restaurant Uit de Kunst (Vijlen)
Restaurant Bellevue (Simpelveld) 
L’Auberge (Maastricht)
Harry’s(Maastricht)
Manjefiek  (Maastricht)
Novo (Maastricht)
Umami by Han (Maastricht)